Wij Helpen ondernemers online

Webshop laten maken ?

 • Een webshop die mobiel responsive is.
 • Een webshop die exact bij jouw producten past.
 • Een webshop die conversiegericht opgebouwd is.
 • Een webshop met een unieke look.
 • Tevredenheidsgarantie.
 • Geen verrassingen achteraf door duidelijke afspraken.
Webshop laten maken stijgende trend meer omzet

WERKWIJZE

in eenvoudige stappen
uw online webshop laten bouwen

arrow
01
Webshop Voorstel

Kennismakend gesprek waarin u vertelt en wij denken met u mee. Daarop volgt een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

arrow
02
process2
Webshop Design

We ontwerpen uw unieke webshop op basis van uw wensen en onze expertise.

03
process3
Webshop Lanceren

Na uw positieve feedback lanceren we uw webshop, klaar om verkopen binnen te halen.

Eerlijkheid

Eerlijkheid gaat het langst mee. Wij zijn eerlijk in onze afspraken en beperkingen. Wij doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen.

Transparantie

Op voorhand gemaakte duidelijke afspraken en prijzen. Zo weet u waar u aan toe bent en hoeveel het u gaat kosten.

Creativiteit

Wij werken niet met copy-paste aan de lopende band. Uw winkel en uw merk zijn uniek en zo is de webshop die wij voor u bouwen, ook.

Resultaatgericht

Wij behandelen en ontwerpen uw webshop "alsof het voor onszelf zou zijn". Daarbij streven we dus naar resultaat. Heeft u succes met uw webwinkel dan hebben wij ons doel behaald!

onze peilers en waarden

Start met een hoge internet-score met ons als Digitale Specalisten.

Onze waarden en aanpak is uniek. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en creativiteit belangrijk. Bent u dat ook ? Dan hebben we een match!

Wij streven dit na door op voorhand transparant te zijn in onze prijzen. Zo weet u wat u van ons kan verwachten. Wij bouwen iedere webwinkel uniek op en gebruiken conversie optimaliserende technieken, voor een resultaatgedreven webshop neer te zetten. Klik de knop onderin en maak een afspraak met ons om uw webshop te laten maken!

wat zit er in voor u

Waarom laat u een webshop door ons bouwen?

01
01
Eenvoudig zelf te beheren

Al onze webshops worden gemaakt op Shopify. Dit is een eenvoudig platform om mee te werken. U krijgt ook instructievideo's hoe u zelf producten kan toevoegen, aanpassen of verwijderen. Het spreekt voor zich dat wij dit ook allemaal voor u kunnen doen!

02
02
Snel en Google-Vriendelijk

Uw webshop laten maken door IQ-Design, biedt u een Snelle webshop die technisch in orde is. Zo wordt dit helemaal opgemaakt volgens de richtlijnen van Google. Dit is een belangrijke basis voor online vindbaarheid.

03
03
Voor elk apparaat gebouwd

Onze webshops zien er goed uit, zowel op een laptop als een smartphone of een tablet! Met een responsive webshop door ons gebouwd, ziet uw webshop er overal gewoon goed uit.

04
04
Professioneel Design gemaakt door experts

Met jarenlange ervaring binnen webdesign, bieden wij voor elke webshop die we opleveren een professioneel design! De basis van elke webshop is dan ook direct professioneel! Uw webshop is een uitstraling van uw merk en daar zorgen wij voor.

webshop laten maken

KOPPELING MET SHOPIFY

Koppel met bestaande systemen

Heeft u al een kassasysteem zoals bv Lightspeed, of een facturatiesysteem zoals Adsoft, Exact, Billit, Twinfield, e-boekhouden Rompslomp, Yuki,… ? Ook hier kunnen wij een Webshop koppeling voor maken!

Hierdoor kan u extra goed scoren!

 • Win tijd door het automatiseren van tijdrovende opdrachten
 • Importeer en syncroniseer uw producten 
 • Update automatisch uw voorraad

SHOPIFY WEBSHOP

Webshop laten maken in Shopify

Shopify is het nr.1 meest gebruikte e-commerce platform ter wereld met meer dan 2.1 miljoen actieve dagelijkse klanten!  

Het biedt tal van voordelen waardoor het voor u als gebruiker een ideale keuze is!

 • Gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik!
 • Maandelijks kost het basis plan u ongeveer 25EUR!
 • Geen extra systemen of bedrijven nodig, shopify regelt alles!
 • Interne betalingsprovider met ondersteuning voor Bancontact en iDeal !
 • Mogelijkheid tot externe providers zoals Mollie !

Lees meer over shopify in onze blog post.

Shopify koppeling - webshop laten bouwen

RECENTe PROJECTEN

Onze recente webshops

71%

Koopt online producten

25%

stijgende omzet door online verkoop

54%

Shoppers die artikelen kopen van het verlaten winkelmandje na het zien van kortingen

15%

Stijging Online verkopen per jaar

PAKKET INFORMATIE

Webshop Pakketten

WEBSHOP PRO
WEBSHOP PRO

EUR 995

excl BTW

 • Shopify Webshop
  • Ons Webshop-Pro pakket is een pakket dat meer dan de basis bevat voor online te scoren! Met dit pakket kan u op een professionele manier uw producten online verkopen. Natuurlijk is dit conform de wetgeving en met IDEAL en BANCONTACT.

WEBSHOP EXPERT
WEBSHOP EXPERT

EUR 1450

excl BTW

 • Shopify Webshop
  • Ons Webshop-Expert pakket biedt een webshop met de extra touch-en feeling. Als u meer wilt dan een standaard webshop dan is dit pakket voor u! Extra integraties en modules zijn hier inbegrepen.

WEBSHOP Extra's
WEBSHOP Extra's

EUR 200

2.5u STRIPKAART

 • Koppeling met Google shopping en Facebook
 • Accomodatie Boekingen
 • Producten Importeren
 • Webshop in meerdere talen
 • Custom ontwikkelingen
 • E-Mail Marketing Integratie
 • En nog veel meer...
Wij vinden het super belangrijk
dat onze klanten tevreden zijn!

Wat anderen
over ons
zeggen...

Glenn Goyvaerts
"Ik ben super tevreden van mijn profesisonele webshop dankzij IQ-Design! Het contact verliep telkens heel vlot, aanpassingen en problemen waren er weinig maar deze werden wel zeer snel opgelost !"
Glenn Goyvaerts
DartsCorner.Shop
Mustafa D.
IQ-Design Studio heeft uitzonderlijk werk geleverd met het ontwerp van mijn logo en webwinkel. Ik ben echt enthousiast over het fantastische werk dat ze hebben geleverd! Social Media campagne loopt ook heel goed, zo krijgen we bekendheid op onze webshop van mensen die lokaal aanwezig zijn!
Mustafa D.
Daddy's Donuts
Sebastian R.
Het team heeft een mooie, overzichtelijke shopify webwinkel gemaakt voor mij. Thomas dacht voortdurend mee met ons en heeft mooie ideeën en voorstellen gedaan waardoor de webshop er prachtig uitzag! Dank ook aan het productie-team !
Sebastian R.
MyNeopodz
Caroline Middelsdorf
WAUW ! Zo kan ik het resultaat omschrijven van mijn prachtige website dat dit team voor mij geplaatst heeft! Het was enorm veel werk om alles in orde te krijgen volgens de Duitse AGP-wetgeving, IQ-Design heeft dit uitmuntend aangepakt en opgevangen! Dank hiervoor, zonder jullie was me dit niet gelukt
Caroline Middelsdorf
Beyouma

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over webshops laten bouwen!

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan je mijn webshop bouwen ?

Het begint met teksten, foto’s, uw huisstijl en eventuele andere content. Hoe sneller u dat allemaal verzamelt, des te sneller we kunnen beginnen. Natuurlijk kunnen we u daar ook mee helpen, bijvoorbeeld met het maken van een huisstijl of met het schrijven van uw teksten of productfoto's laten maken door een fotograaf

We maken samen een planning en die komen wij ook na. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn. We beginnen met het webdesign en zodra dat akkoord is, bouwt de webbouwer dat ontwerp precies na. Daarna kan uw webshop online!

Wat kost het om een webshop te laten maken ?

We bieden een basispakket voor uw webshop: daarin zit alles wat u minimaal nodig hebt om te kunnen verkopen. Daarnaast kunt u allerlei aanvullende functionaliteiten en opties toevoegen. Zo weet u precies waar u voor kiest en wat het kost. Op basis van uw wensen maken we één vaste prijs, dus u komt nooit voor verrassingen te staan. Komt u er gaandeweg achter dat u tóch iets extra’s wilt? Dan vertellen we u meteen wat dat betekent voor de totaalprijs, voordat we ermee aan de slag gaan.

Is de prijs echt vast ?

Ja. Afspraak is afspraak! We bespreken vooraf wat u wilt en wat wij voor u gaan doen. Daarvoor rekenen we één vast bedrag. Geen verrassingen achteraf.

Heb ik naast een webshop nog iets anders nodig ?

Naast een professionele webshop heeft u ook een domeinnaam nodig, hosting heeft u niet nodig! Wel heeft u een abonnement bij Shopify waarbij Shopify je maandelijks een bedrag aanrekent. Dit bedrag is 30USD (ongeveer 25 EUro) per maand.

Kunnen jullie ook al m'n producten toevoegen ?

Dat kunnen we natuurlijk. Standaard wordt er telkens 1 of meerdere producten toegevoegd met een product-template. Wenst u meerdere templates dan spreken we dit vooraf af met de juiste prijs aan. We kunnen ook heel uw product assortiment toevoegen. U krijgt ook in het basis pakket een instructievideo hoe u producten zelf manueel kan toevoegen.

Kunnen jullie me helpen aan online klanten ?

Dat kunnen we zeker! Hiervoor kunt u kijken op onze pagina online adverteren

Kunnen jullie mijn webwinkel koppelen aan andere tools ?

Dat kan natuurlijk! Voor veel oplossingen bestaan er al standaard plugins maar wij bouwen ook plugins op maat! Zo hebben wij bv ook plugins gemaakt om automatisch voorraad te updaten via boekhoudsoftware! Voor meer info lees je dit hier

Kunnen jullie mijn voorraad vanuit mijn software automatisch laten updaten ?

In veel gevallen is het antwoord ja! Wij zoeken dit graag voor u uit samen met u om automatisch uw voorraad te exporteren, deze kunnen wij dan langs onze zijde, op een vast tijdstip (bv dagelijks om 6u) laten inlezen! Zo blijft uw webshop steeds actueel!

Maak een afspraak online

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u zo snel mogelijk!