Wij Helpen ondernemers online

Webshop Koppeling

 • Automatische voorraad update
 • Automatische Prijs Update
 • Automatisch Facturen maken.
 • Automatisch verzendlabels bij PostNL of B-Post
 • Automatisch Facturen maken
 • Automatisch Producten Toevoegen
Shopify koppeling - webshop laten bouwen
Webshop koppeling

Maak uw leven makkelijker

De Complete Oplossing voor uw webshop

Met een Webshop koppeling kan u de functionaliteiten van uw webshop uitbereiden met bv een webshop koppeling voor uw boekhoudsoftware of uw voorraadbeheer of verzendafhandeling. 

Hierbij maakt u uw eigen leven makkelijker voor het beheren van uw webshop. U bespaart veel manueel werk en aanpassingen door dit te laten automatiseren. 

WERKING WEBSHOP KOPPELING

Webshop koppeling: Hoe gaat dit in zijn werk ?

Hoe gaat dit nu percies in zijn werk? Met een webshop koppeling aan andere programma’s via een Application Programming Interface (API) of via automatische export functionaliteiten van bestaande paketten.

Wij ontwikkelen een applicatie of script dat ofwel op uw Shopify draait of op een externe webserver draait. Deze gaat dan op zijn beurt praten met bestaande programma en langs de andere kent met uw Shopify Webshop. Zo halen we gegevens uit bv uw voorraad beheer en linken we dit aan uw Shopify Product. Zo ontstaat er een webshop koppeling tussen beide systemen!

Webshop koppeling op uw systemen

Mogelijkheden

Mogelijkheden Webshop Koppeling

Administratie

Facturen maken, klanten toevoegen, Ohjee... Dit is gedaan als u uw webshop koppeling neemt met uw administratie-pakket! Let wel op, niet alle paketten ondersteunen ook een import vanuit een extern systeem! Vaak vinden wij wel een weg hoor!

Voorraadbeheer

Laat altijd online de juiste voorraad zien! Met een koppeling tussen uw voorraad software en uw webshop hoeft u nooit zorgen te maken hierover! Zo kunnen ook uw klanten uw actuele voorraad zien!

Pakketbezorging

Wij hebben een partnership om uw webshop direct te koppelen via BPost of PostNL of DPD waardoor u automatisch verzendlabels kan afdrukken hiervoor en de pakketjes kunt laten ophalen op uw fysieke locatie! Heel handig toch?!

Leveranciers

Verindt uw webshop met uw leveranciers zodat automatisch nieuwe producten toegevoegd worden, voorraad geupdate worden, prijzen aangepast worden,... Zolang de leverancier dit beschikbaar stelt, kan het!

VOORDELEN

WEBSHOP KOPPELING : DE VOORDELEN

 • Kleinere foutmarge
 • Tijdsbesparing
 • Orders kunnen sneller worden afgehandeld
 • Dubbele voorraden voorkomen
 • Extra functionaliteiten
 • Makkelijk opschalen van bedrijfsactiviteiten.
Wij vinden het super belangrijk
dat onze klanten tevreden zijn!

Wat anderen
over ons
zeggen...

Mustafa D.
IQ-Design Studio heeft uitzonderlijk werk geleverd met het ontwerp van mijn logo en webwinkel. Ik ben echt enthousiast over het fantastische werk dat ze hebben geleverd! Social Media campagne loopt ook heel goed, zo krijgen we bekendheid op onze webshop van mensen die lokaal aanwezig zijn!
Mustafa D.
Daddy's Donuts
Sebastian R.
Het team heeft een mooie, overzichtelijke shopify webwinkel gemaakt voor mij. Thomas dacht voortdurend mee met ons en heeft mooie ideeën en voorstellen gedaan waardoor de webshop er prachtig uitzag! Dank ook aan het productie-team !
Sebastian R.
MyNeopodz
Caroline Middelsdorf
WAUW ! Zo kan ik het resultaat omschrijven van mijn prachtige website dat dit team voor mij geplaatst heeft! Het was enorm veel werk om alles in orde te krijgen volgens de Duitse AGP-wetgeving, IQ-Design heeft dit uitmuntend aangepakt en opgevangen! Dank hiervoor, zonder jullie was me dit niet gelukt
Caroline Middelsdorf
Beyouma

Maak een afspraak online

Heeft u een bestaande webshop en wilt u hiermee een koppeling maken met uw systeem ? Laat het ons horen en we denken met u mee!