Webshop laten maken

Shopify Webshop Laten Maken

webshop laten maken

Webshop laten maken

Shopify Webshop Laten Maken

Wilt u een webshop laten maken ? Of u nu gaat beginnen met een volledig nieuwe webshop, uw oude webshop weer modern wilt maken, u kan bij ons uw webshop laten maken als Shopify Partners! Wij kunnen uw webshop maken die aan al uw eisen en wensen voldoet door jaren lange ervaring! U kan met Shopify bv ook door ons een koppeling laten maken met uw bestaande systeem zodat uw voorraad en prijzen van uw producten automatisch aanpassen. 

Shopify is de nr1 op de wereld van de ecommerce platformen. Het bedrijf Shopify is beurs genoteerd waardoor u zeker van uw keuze kan zijn dat u bij een professioneel bedrijf bent!

Shopify webshop laten maken

Shopify is de nummer 1 oplossing voor webshops!

shopify webshop

Shopify Webshop

Kiest u voor een Shopify Webshop ?

96% van onze klanten is tevreden met Shopify en wil dit ook zo houden! Veelal omdat dit platform super gebruiksvriendelijk is! Door dit kan u al zonder enige programmeer-ervaring zelf aan de slag gaan en is al beschikbaar voor nog geen 29USD (= ongeveer 25 a 26 Euro) per maand. Omdat u een onbeperkt aantal producten kan toevoegen is dit de ideale start en stijgt uw kost dus niet door meerdere producten steeds toe te voegen!

Als u voor het eerst aan de slag gaat met Shopify dan zal u merken dat u echt heel veel zelf kan gaan doen op het platform. Het is heel eenvoudig en vanzelfsprekend hoe u bv een extra product kan toevoegen, hoe u een collectie kan aanmaken. Hoe u kleuren kan aanpassen en tekst kan toevoegen!

Toch zijn er echter veel webshop eigenaren die een webshop in Shopify hebben, dat ze tegen heel wat tegenaan lopen. U kan natuurlijk kiezen dit alles op Google te gaan opzoeken, maar ook dit vraagt soms wel wat technische code kennis. Het neemt ook heel wat tijd in beslag!

Op zulke momenten is het extra handig om een Shopify Expert in te schakelen zoals ons!

Shopify Voordelen

Echte voordelen van een Shopify Webshop !

Shopify biedt sinds een tijdje "Shopify Payments" aan in België als ook in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om direct klanten te laten afrekenen met iDeal en Bancontact! 

Tevens is het ook steeds mogelijk om uw eigen alternatieve provider toe te voegen zoals bv Mollie.

Natuurlijk is de betaalprovider Paypal ook aanwezig en kan deze met enkele kliks geactiveerd worden.

Het is heel eenvoudig om het lettertype, kleuren, teksten zelf te wijzigen dankzij de gebruiksvriendelijke theme-editor! Dankzij deze vrijheid bent u niet afhankelijk van ons (of een ander bureau) en kan u dit makkelijk zelf doen!

U kan ervoor kiezen om Shopify POS (Point of Sale) te gebruiken, waardoor u de online bestellingen en in de fysieke winkel meteen de verkopen samen brengt. Hierdoor heeft u ineens geen gedoe meer met de voorraad!

Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij extra code schrijven zodat uw fysieke, offline systeem met Shopify kan verbinden en zo de voorraad en prijzen bv automatisch dagelijks kan updaten! Hierdoor blijft u Shopify Webshop ook up to date! Een reden extra om door ons uw webshop laten maken!

U heeft een webshop laten maken? Alles draait reeds en u heeft nieuwe producten... Geen getreur! Deze kan u zelf heel makkelijk toevoegen via het Shopify Dashboard !

Eenvoudig zelf doen

Shopify Eenvoudig Producten Toevoegen

Via het Shopify Dashboard kan u eenvoudig zelf producten toevoegen! Extra afbeeldingen, een titel , een korte beschrijving, de prijs, de voorraad , barcode, … 

Ook extra informatie kan toegevoegd worden of varianten zoals kleur, maat , …

Hierbij ziet u direct in een oogopslag hoe eenvoudig is om het beheer zelf in handen te nemen nadat u uw webshop hebt laten bouwen door digitale specialisten als ons! Waar wacht u nog ?! U kan direct uw webshop laten maken !

Shopify Dashboard

Onze diensten

Wilt u een Shopify webshop laten maken? Bij ons bent u in goede handen.

Met onze kennis op het gebied van Shopify en e-commerce hebben wij alle ervaring in huis. Wij luisteren, bedenken en creëren. Elk project is uniek en we zorgen ervoor dat we het optimale uit Shopify halen. Benieuwd wat we voor ukunnen betekenen? Laten we kennismaken! Vergeet ook niet ons Portfolio te bekijken van voorgaande klanten!