IQ-DESIGN WEBSHOP

DARTSCORNER

DartsCorner is een fysieke winkel in Kessel (Antwerpen – België). De winkel wordt uitgebaad door een gepassioneerd Darts-fanaat Glenn Goyvaerts.

Wat was er zo speciaal aan deze Webshop voor ons ?

  • Meer dan 1700 Product varianten die geschikt moest worden op collectie met extra filter mogelijkheden
  • Automatische Webshop  koppeling met het boekhoudpakket Adsoft. Dit update automatisch dagelijks de prijs en voorraad van de producten in de webshop.
Webshop laten maken stijgende trend meer omzet

HOE HET BEGON

Het begin van een mooi verhaal

Wanneer u meer wilt scoren met uw webshop, dan zit dit vaak in het groeien van uw aantal klanten. U kan dit doen adhv SEO, echter wil ik u alvast zeggen dat organische groei tegenwoordig heel wat lastiger is dan een decennia geleden! Uw Google-ranking verhogen gaat niet meer zo vlot en misschien heeft u ook al gemerkt dat op Facebook en Instagram de volgers ook niet meer zo makkelijk toenemen!

Dus hoe kan u nu extra klanten bereiken en de doelgroep die bij uw webshop hoort echt bereiken ?!

Dit kan via het online adverteren op zoekmachines zoals Google! Hierdoor krijgt u snel een plaats bovenaan deze super zoekmachine die iedereen gebruikt!

UITBESTEDEN VAN ONLINE ADVERTEREN

Laat ons scoren voor u

Misschien heeft u zelf al geprobeerd om zelf online te adverteren, Misschien zag u dan ook dat u rap door de bomen het bos niet meer ziet ? Er komt dan ook heel wat bij kijken. Google Tag correct installeren, De Google Ads Account correct instellen, …. en dan nog die advertentie erin plaatsen natuurlijk!

Daarom kan het uitbesteden van online adverteren iets voor u zijn. Zo kunnen wij dit voor u uit handen nemen. We maken de juiste instellingen en zetten alles op zoals het hoort.

We gaan samen met u in gesprek en bekijken welke producten u wilt adverteren en met welk doel. Daarom is starten met een laag budget per dag belangrijk.

Denk erom je kan gemakkelijk starten met 5 à 10 EUR per dag aan advertentiebudget. U hoeft dus niet direct aan grote bedragen te denken als u wilt online advertenteren.

Google Adverteren - Advertenties Google
Maak een afspraak online

Neem Contact met ons op via onderstaand formulier !