Wij Helpen ondernemers online

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Heeft u steeds een bepaalde omzet per maand en heeft u het gevoel dat dit toch beperkt is?! Dat gevoel dat u eigenlijk veel bezoekers heeft maar de omzet best wel laag is? Of vindt u zelf dat het aantal bestellingen tov het aantal bezoeken best laag is?

Haal meer uit uw bezoeken en verhoog uw online score! Lees hier verder en boek een afspraak met ons. Wij helpen u verder.

webshop laten maken
wat is conversie optimalisatie ?

Scoor meer met uw huidige bezoekers
Verhoog uw internet score!

U krijgt voldoende (gerichte) bezoekers op uw webshop, maar de aankopen vallen u tegen? Heeft u het idee dat de omzet hoger kan?

Het verhaal begint met een website bezoek. Dit kan direct, organisch of betalend verkeer zijn. Maar dit wil niet zeggen dat deze bezoekers gaan converteren in klanten. Ze volgen de leidraad in uw webshop, van pagina-bezoek tot en met de aankoop-bevestegingspagina.

Om dit proces te verbeteren passen we bepaalde technieken toe. Dit noemt men Conversie Optimalisatie (CRO).
Hiermee adviseren we bepaalde aanpassingen die mogelijke obstakels voor aankopen te verwijderen. Deze zorgen ervoor dat u bezoekers vaker, en meer gaan kopen.

onze werkwijze

Hoe gaan we te werk om uw score te verhogen

arrow
01
Webshop in kaart brengen

Kennismakend gesprek waarin u vertelt en wij meedenken. Daarop volgt een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

arrow
02
process2
Data Analyseren

We ontwerpen uw unieke webshop op basis van uw wensen en onze expertise.

03
process3
Technieken implementeren

Na uw positieve feedback, lanceren we uw webshop. Klaar om verkopen binnen te halen.

Alle bedrijfsgrootte's

Elke business en industries heeft een unieke aanpak nodig. Daarin denken wij mee.

Transparantie

Op voorhand gemaakte duidelijke afspraken en prijzen. Zo weet u waar u aan toe bent en hoeveel het gaat kosten.

Creativiteit

Wij werken niet met copy-paste aan de lopende band. uw winkel en merk is uniek, en zo is uw webshop ook.

Resultaatgericht

Wij behandelen en ontwerpen uw webshop "alsof het voor mezelf zou zijn". Daarbij streven we dus naar resultaat. Heeft u succes met uw webwinkel dan hebben wij ons doel behaald!

Wat is conversie optimalisatie

Wat is conversie optimalisatie

Onze waarden en aanpak is uniek. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en creativiteit belangrijk. Bent u dat ook ? Dan hebben we een match!

Wij streven dit na door op voorhand transparant te zijn in onze prijzen. Zo weet u wat u van ons kan verwachten. Wij bouwen iedere webwinkel uniek op en gebruiken conversie optimaliserende technieken, voor een resultaatgedreven webshop neer te zetten.

+
Webshops gebouwd
71%

Koopt online producten

25%

stijgende omzet door online verkoop

54%

Shoppers die artikelen kopen van het verlaten winkelmandje na het zien van kortingen

15%

Stijging Online verkopen per jaar

Wij vinden het super belangrijk
dat onze klanten tevreden zijn!

Wat anderen
over ons
zeggen...

Mustafa D.
IQ-Design Studio heeft uitzonderlijk werk geleverd met het ontwerp van mijn logo en webwinkel. Ik ben echt enthousiast over het fantastische werk dat ze hebben geleverd! Social Media campagne loopt ook heel goed, zo krijgen we bekendheid op onze webshop van mensen die lokaal aanwezig zijn!
Mustafa D.
Daddy's Donuts
Sebastian R.
Het team heeft een mooie, overzichtelijke shopify webwinkel gemaakt voor mij. Thomas dacht voortdurend mee met ons en heeft mooie ideeën en voorstellen gedaan waardoor de webshop er prachtig uitzag! Dank ook aan het productie-team !
Sebastian R.
MyNeopodz
Caroline Middelsdorf
WAUW ! Zo kan ik het resultaat omschrijven van mijn prachtige website dat dit team voor mij geplaatst heeft! Het was enorm veel werk om alles in orde te krijgen volgens de Duitse AGP-wetgeving, IQ-Design heeft dit uitmuntend aangepakt en opgevangen! Dank hiervoor, zonder jullie was me dit niet gelukt
Caroline Middelsdorf
Beyouma
Maak een afspraak online

Kom op de virtuele koffie en bespreek uw wensen