SHOPIFY WEBSHOP

GROOTSTE MERKEN OP SHOPIFY

Shopify Webshop Merken

Grootste Merken op Shopify

Shopify Webshop : wat is het ?

Over Shopify

Shopify is een E-Commerce platform dat online als offline kan draaien, het is in feite een platform waarop u uw online winkel kan draaien. Shopify is een SaaS (Software as a Service) bedrijf dat een abonnement nodig heeft om het te gebruiken, daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken om verschillende web aspecten te voorzien zoals webhosting, domeinnaam, een thema etc. Jouw Shopify Abonnement bevat een variatie aan tools die u nodig heeft om uw webshop te runnen.

Shopify heeft ook betaalprovider oplossingen voor in uw fysieke winkel waardoor u een Shopify kassasysteem kan opzetten (ook wel Point Of Sale genoemd).

Shopify is een geweldig platform for ondernemers die al een product hebben of weten hoe ze eraan kunnen geraken 😉 We praten hier dan over producten zoals meubilair, juwelen , sportartikelen, schilderijen, boeken, electronica , noem het maar op… Maar wist u dat dit ook perfect kan voor take-away restaurants? 

Shopify webshop logo
GROTE MERKEN OP SHOPIFY

DE GROOTSTE MERKEN OP EEN LIJSTJE

OK, nu houden we jullie niet langer op, hier komen de grootste merken met een Shopify Webshop ter wereld! Allemaal namen die jullie zeker en vast al kennen! Kunnen we nu nog zeggen dat een Shopify webshop enkel voor kleine winkels is ?

NETFLIX SHOPIFY PLUS

NETFLIX

Een recente toevoeging aan de E-Commerce ruimte is Netflix! Gelanceerd op Shopify plus zijn ze recent begonnen aan een limited-edition merchandis gebaseerd op popuaire netflix shows!

POLAROID SHOPIFY PLUS

POLAROID

Misschien enkel gekent van de instant foto’s van vroeger maar ondanks de digitale revolutie is dit merk nog steeds groots en levend! 

GYMSHARK SHOPIFY PLUS

GYMSHARK

Gymshark is de marktleider in fitness kledij en accessoires. Kijk maar eens in de lokale fitness en je ziet ze lopen in hun Gymshark outfits! Klanten over meer dan 130 landen en 3 miljoen sociale media followers!

FITBIT SHOPIFY PLUS

FITBIT

Sinds Fitbit de pionier is van de fitness-tracker markt in 2007 werd deze direct een marktleider. Nu is hun webshop opgezet op Shopify Plus en kan dit zeker de groeiende en stijgende markt aan!

Shopify Webshop Heinz
OUR SERVICE

HEINZ

De 150 jaar oude voedsel gigant, biedt voor het eerst “Business 2 Customer” aan, powered by Shopify Plus

LINDT SHOPIFY PLUS

LINDT

Nog een grote naam om de Shopify Plus Family binnen te komen is watertandende chocolatier, Lindt. Tijdens COVID-19 heeft deze fabrikant ontdekt dat ze meer moesten gaan verkopen. Snel opgestart op Shopify Plus !

Shopify Webshop Lindt
RedBull
REDBULL SHOPIFY PLUS

RED BULL

Heeft deze nog een intro nodig? De meest verkochte energiedrank van de wereld. Het product werd geadverteerd op advertenties, events, sport teams en muziek. Hun online shop verkoopt merchandise zoals horlogos en kledij.

DB EYEWEAR SHOPIFY PLUS

DAVID BECKHAM EYEWEAR

DB Eyewear by David Beckham, is recentelijk gelanceerd op de markt via Shopify Plus. De ster zijn werk combineert Britse stijl en “Attitude” met een tijdloos,vintage stijl met haarscherp oog voor detail.